The i3 FAQ has migrated to https://www.reddit.com/r/i3wm/. All content here is read-only.
Ask Your Question
1

i3bar Wifi disconnected

asked 2012-06-06 15:56:26 +0000

I don't know if it only happens with me. In previous versions of i3wm, the default bar showed values all in white, and the wifi info worked just fine, displaying "down" when disconnected.

I started using dzen to get it coloured (the newer version makes this obsolete for me), and since then I have this weird message instead:

# in green color
W: (100% at ) no IP

even though my interfaces are down:

bruno@mac17: ~ $ ifconfig
lo        Link encap:Local Loopback  
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:16436  Metric:1
          RX packets:4247 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:4247 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0 
          RX bytes:261343 (261.3 KB)  TX bytes:261343 (261.3 KB)
 bruno@mac17: ~ $

I will post a snapshot of this (can not upload images here directly).

I wonder why this happens. Any thoughts?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

1 answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2012-06-06 16:26:51 +0000

Michael gravatar image

This is not related to dzen2. Also, you have colors when using i3 4.2 and i3status 2.5.1.

The WiFi things work for me, it’s probably related to your driver. I think this question doesn’t fit here, so please create a ticket at http://bugs.i3wm.org/ with more information — which version of i3, i3bar, which driver, etc.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks Michael, I will do that!

bruno.braga gravatar imagebruno.braga ( 2012-06-07 05:55:03 +0000 )edit
bruno.braga gravatar imagebruno.braga ( 2012-06-10 10:16:45 +0000 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2012-06-06 15:56:26 +0000

Seen: 869 times

Last updated: Jun 06 '12